Ανακοίνωση Ημερίδας

banner800x700

Βρείτε το πρόγραμμα της εκδήλωσης εδώ.

Μπορείτε να δείτε την ημερίδα εδώ .

Μπορείτε να κατεβάσετε τον απολογισμό της ημερίδας σε μορφή PDF εδώ 

Λίγα λόγια για τον κλάδο των ανελκυστήρων.

Οι ανελκυστήρες και οι κυλιόμενες σκάλες κινούν καθημερινά τον κόσμο μας!

Υπάρχουν περισσότεροι από 425.000 εγκατεστημένοι ανελκυστήρες και κυλιόμενες σκάλες στην Ελλάδα  που εξυπηρετούν καθημερινά 6 εκατομμύρια συνανθρώπους και αμέτρητους τόνους εμπορευμάτων.

Οι  Τεχνικοί  Ανελκυστήρων διασφαλίζουν την ομαλή λειτουργία τους, καθόλη τη διάρκεια ζωής τους, με αξιοπιστία και ασφάλεια, χρησιμοποιώντας μερικές από τις πιο προηγμένες τεχνολογίες της αγοράς. Συγκεκριμένα :

  • Εγκαθιστούν τους ανελκυστήρες και τις κυλιόμενες σκάλες
  • Τους συντηρούν προληπτικά
  • Τους επισκευάζουν όποτε κριθεί απαραίτητο
  • Αναβαθμίζουν τον μεγάλο στόλο των ανελκυστήρων για να λειτουργούν με ασφάλεια και σύμφωνα με τις τελευταίες προδιάγραφες.

Πως μπορώ να γίνω τεχνικός ανελκυστήρων;

Για εσάς, που φοιτάτε στα ΕΠΑΛ και ΙΕΚ στις ειδικότητες των Ηλεκτρολόγων, Μηχανολόγων και Αυτοματιστών, έχετε την ευκαιρία να επιλέξετε να δραστηριοποιηθείτε στον κλάδο των ανελκυστήρων.

Γιατί μια τέτοια κίνηση είναι κίνηση καριέρας:

  • οι αποδοχές είναι ένας σημαντικός παράγοντας και οι τεχνικοί ανελκυστήρων αποτελούν ένα καλά αμειβόμενο επάγγελμα (σε σχέση και με άλλα τεχνικά επαγγέλματα) με προοπτικές εξέλιξης και ανόδου
  • οι προοπτικές ανάπτυξης του τομέα ανελκυστήρων είναι σημαντικές σε συνδυασμό με την περαιτέρω αστικοποίηση και τη δημιουργία σημαντικών έργων και επενδύσεων στη χώρα μας
  • το επάγγελμα αυτό όλο και περισσότερο σχετίζεται με τη χρησιμοποίηση καινοτόμων τεχνολογιών (ΙοΤ, Remote monitoring, preventive maintenanceκτλ), που διασφαλίζουν τη βιωσιμότητα στις πόλεις που ζούμε

Σε ένα τέτοιο περιβάλλον, οι εταιρίες που δραστηριοποιούνται στον κλάδο προσφέρουν διαρκή εκπαίδευση, ασφαλή εργασία και απεριόριστες δυνατότητες εξέλιξης.

Μπορείς να Επιλέξεις να είσαι και εσύ μέλος μιας συναρπαστικής και ταχέως αναπτυσσόμενης βιομηχανίας που βρίσκεται στην αιχμή της τεχνολογίας!

logos-all